fredag 26 oktober 2007

Resten av helgen i Chillan

Jo, vi hyrde alltså hästar och skulle rida upp till Shangri-la där Mattias har en tomt. Men när vi kommit en bit sa hästägaren att det skulle bli regn så vi vände tillbaka. När vi närmade oss så började det åska och när vi kommit in i bilen så kom regnet. Vi tog bilen upp till tomten i stället. Regnet övergick i hagel och sen i snö som sedan avtog. Vi tog en promenad till tomten


Sen drack vi varm choklad (jag) och thé (Mattias) och åt pannkakor (Andrea och Doris) och glass (Axel) på ett hotell ägt av fransmän som Mattias och Doris kände.



På måndagen var Mattias tvungen att jobba så jag och Doris åkte in till stan med alla pojkarna (jag körde) . Vi gick en stund i köpcentret och sen till ett torg där vi hyrde trampbilar till pojkarna.


Tanken var att vi skulle ta nattbussen hem på kvällen men det visade sig lättare sagt än gjort. Det var helt enkelt omöjligt att ta sig ifrån Chillan på måndagen. Alla hade velat utnyttja långhelgen till fullo. Så vi fick våldgästa våra vänner en natt till och tillbringade sen hela tisdagen på bussen. Trötta men mycket nöjda kom vi hem på tisdag kväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bilderna är jättefina, och det ser verkligen ut som ett shangri-la, men nu har jag sett bilderna alldeles för många gånger. Kom med nåt nytt!