torsdag 18 oktober 2007

Helg i Chillan

Nu är vi tillbaka efter en underbar, och lång, helg i Chillan. Vi skulle egentligen åkt tillbaka på måndag kväll men eftersom det var långhelg var bussarna helt fullsatta och det fanns inte en chans att ta sig till varken Viña eller Santiago så vi fick våldgästa Mattias och Doris en natt till.

Vi åkte hemifrån i fredags vid 3 och var framme i Chillan vid 1 på natten. Efter att ha sovit gott vaknade vi upp i ett grönt och vackert Chillan. Tanken var att vi skulle ha åkt upp i bergen på lördagen och kanske övernattat men det mulnade på och ösregnade sen hela dagen. Det fick bli mys inomhus istället, god mat och långa givande samtal samt en tur till Jumbo på kvällen. På Jumbo fanns det till min stora, stora lycka knäckebröd, lakrits och lingonsylt.
Söndag var det strålande väder och vi bestämde oss för att ta en tur upp i bergen. Efter en tag kom vi upp jtill underbart vackra berg där det låg snö på marken.Efter snöbollskastning och en god lunchhyrde vi hästar för att rida längre upp i bergen. Fortsättning följer i morgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fanns verkligen allt det där på Jumbo i Chillán? Helt otroligt!

Mvh från en svensk som aldrig lyckas få tag i knäckebröd här i Chile (Santiago).