onsdag 31 oktober 2007



Efter kalaset trängde barnen ihop sig i vårt minimala badkar (på bilden har Emil redan gått upp). PÅ kvällen åkte Mattias och Andrea en sväng till strandpromenaden medan pojkarna sov och Doris och jag drack Pisco Sour.

På söndagen var våra vänner tvungna att ge sig av tidigt, det är en lång resa till Chillan och Doris som gör sin praktik som lärare skulle undervisa klockan 8 på morgonen. Efter att vi vinkat av dem på terminalen åt vi lunch på McDonaldsSan Martin. Axel var nog det mörkaste barnet där. Sen tog vi favorit i repris och lekte på lekplatsen på Av. Peru innan vi gick strandpromenaden bort till Muelle Vergara (pir) jdär vi åt glass på stranden och Axel åkte tivoli-tåg. Andy ångrade sig i sista sekund och åkte inte med. Sen åkte vi hem. Trötta och jag alldeles bränd.

Måndag: Axel började på Andys förskola. Han har varit väldigt nöjd och glad men nästa vecka börjar allvaret då fröken är på plats igen efter att ha gjort pappersarbete denna vecka. Mari började jobba åt oss, hon kommer klockan 1, har huset skinande rent när barnen kommer hem klockan 2. Sen fixar hon mellanmål, passar barnen och har middagen färdig när hon går klockan 6. Snacka om att leva La Dolce Vita!

Inga kommentarer: