måndag 19 november 2007

Sol och bad och släkt

Det har varit jättefin väder i helgen (det är det fortfarande) och vi har mest solat, badat, umgåtts med släkten och lekt med vår nye (!) hundvalp, King.

På fredagen var Alejandros kusin Sandra och hennes pojkvän här och drack Pisco Sour tills Sandra praktiskt taget tvingade hem Esteban då de båda skulle upp och jobba på lördagen.

På lördagen var vi i trädgården och badade i bassängen tillsammans med grannflickorna, Allison och hennes kusiner Amber och Aylen. På kvällen åt vi pizza med Clemetina och Franco och sen tittade Franco och jag på film till midnatt då vi fick bära hem två sovande pojkar.

På söndagen gick jag fortfarande och skrotade i pyjamas när svärfar dök upp. Vi köpte med oss kött med mer och tillbringade sen hela dagen med att bada i hans pool och grilla samt hälsa på hans syster med barn och barnbarn som bor jämte. Väl hemma efter att ha badet somnade barnen fort och jag duschade och tog på mig pyjamas och tillbringade, utmattad, en timme eller två i sällskap med Gabriel Garcia Marquez.

Inga kommentarer: